Svet

Region

Fanovi dočekali: Objavljen trejler za film Ratovi zvezda - Poslednji Džedaji! VIDEO

Fanovi SF serijala ''Ratovi zvezda'' dočekali su trejler za osmi deo sage, koji nosi naziv ''Poslednji Džedaji", a koji je objavljen posle nekoliko meseci čekanja.

Fanovi dočekali: Objavljen trejler za film Ratovi zvezda - Poslednji Džedaji! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Lukasfilm je konačno predstavio duži uvodu u osmi nastavak svemirske sage, čiji smo tizer imali priliku da pogledamo u aprilu. Trejler prikazuje Rej (Dejzi Ridli) i Fina (Džon Bojega) uz Luksa Skajvokera (Mark Hamil) koji će, po svemu sudeći, u ovom nastavku imati zapaženiju ulogu, budući da se u sedmom delu pojavio nakratko tek na kraju filma. 

Epizoda VIII u režiji Rajana Džonsona prati događaje nakon uspešnog "Sila se budi" iz decembra 2015.  U filmu se vraćaju Oskar Ajzak, Lupita Njongo, Endi Sekris, Domnal Glison, Entoni Danijels i Gvendolin Kristi, a među novim "igračima" su Keli Mari Tren, Lora Dern i Benisio del Toro. Film je poslednje ostvarenje pokojne Keri Fišer, princeze/komandanta Leje, koja je umrla u decembru prošle godine. 



"Ratovi zvezda - Poslednji Džedaji" u Srbiji će biti premijerno prikazan 14. decembra, a karte su od utorka već u prodaji.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/B92

Povezane vesti:


>