Parovi

Farma

Parovi: Ivan Marinković pobesneo - Mrzim Gocu, zbog nje je moja majka dobila rak!

U rijalitiju Parovi Ivan Marinković ponovo je izrekao optužbe na račun bivše supruge Goce Tržan i najavio tužbu protiv nje.

Parovi: Ivan Marinković pobesneo - Mrzim Gocu, zbog nje je moja majka dobila rak! Foto: Screenshot Happy tv



Večeras su u emisiji "Upoznajte Parove" prikazani tekstovi iz novina u kojima je Goca davala intervjue o svom bivšem mužu. Ivan Marinković je zbog toga pobesneo i najavio tužbu protiv bivše supruge. - Sad ću da tužim Gocu. Poručujem mojoj sestri da pozove advokata da pokrene tužbu protiv Goce zbog izjava da nikada nisam brinuo o detetu, da pokrene postupak oko hipoteke za stan i oko solidarnog duga za stan. Muka mi je od Gocinih izjava! Ja tu ženu mrzim! Ona je meni uništila deo mog života! To je žena koja je jako zla, jako podmukla. Zbog nje i stvari koje je ona uradila je moja majka dobila rak! Od prvog dana našeg braka sam bio zaposlen, nisam izlazio i  nisam se kockao - besneo je Ivan u Parovima.

Vesna Rivas je po prvi put stala na stranu Marinkovića jer po njenim rečima niko mu ni ne dozvoljava da pokaže svoj personaliti van te etikete bivši muž.

Takođe u Parove se uključila i Ivanova sestra Teodora i stala u odbranu svoga brata. - Imam više stvari da kažem. Toliko sam Ivane ponosna na tebe da mi se plaše. Žao mi je što majka nije živa da vidi kako se braniš. A novinarima bih rekla - kažu iznosiš prljav veš. Na Parografu te nisu pitali kakav si bio u vrtiću, gde si radio i igrao, nego teme o bivšoj supruzi. A znaš da naša majka ima celo skladište lepih i ružnih članaka. Ko je u vili uopšte poznat? Samo ko je na estradi. To što ga vi novinari oslovljavate kao bivšeg muža to je deklasirano. Upravo Goca svakoga dana je ta koja ga pominje. Naročito kada Ivan uđe u rijaliti. - bila je oštra Teodora.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>