Region

Svet

Jelena Karleuša napala RTS: Radije šalju anonimuse na Evroviziju nego zvezde poput mene!

Jelena Karleuša oštro je napala RTS zbog njihovog odbijanja da je pošalju na Evroviziju i ističe da će radije poslati nekog anonimusa nego neku veliku zvezdu.

Jelena Karleuša napala RTS: Radije šalju anonimuse na Evroviziju nego zvezde poput mene! Foto: Instagram/karleusastar



Jelena Karleuša neko je koga bi fanovi Evrovizije, već godinama voleli da vide na popularnom muzičkom takmičenju, ali RTS do sada nije uslišio njihove želje. Pop zvezda je nedavno dala na desetine intervjua za turske medije i gotovo svi novinari su je pitali zašto ne predstavlja Srbiju na evropskom muzičkom festivalu. - Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja se pravim da sam ja ta koja neće da ide. Ali u stvari bi trebalo da im kažem istinu. Ekipa sa RTS-a radije će pući ogromne pare i poslati na takmičenje nekog ko nije poznat ni u svom ulazu nego mene ili neku drugu pravu zvezdu - kaže Karleuša za Informer.

Ona naglašava da Javni servis ne troši svoj već naš novac. - To su pare nas građana Srbije! Njihove odluke nam se poslednjih godina vraćaju katastrofalnim plasmanom na najpopularnijem muzičkom takmičenju u Evropi. Ne želim nikog da ubeđujem da pošalje mene. Ako RTS smatra da osoba koju svetski mediji dočekuju raširenih ruku nije dobra za predstavljanje svoje zemlje, onda neka im bude, neću se nametati. Mrsko mi je i da pričam više o tome. - zaključila je pop diva.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>