Parovi

Farma

Parovi: Ivan Marinković opet proziva - Gocin Raša ne može da ima decu!

U rijalitiju Parovi Ivan Marinković nebrojeno puta dosada je prozvao svoju bivšu ženu Gocu Tržan, iznoseći šokantne informacije.

Parovi: Ivan Marinković opet proziva - Gocin Raša ne može da ima decu! Foto: Screenshot Happy tv



Ivan Marinković opet je ogovarao svoju bivšu ženu Gocu Tržan u rijalitiju Parovi. On je otkrio šokantne stvari o njenom sadašnjem mužu Raši. - Sa svojom ćerkom sam odavno razgovarao na temu nje i Raše. Nemam komplekse ali  on sada živi sa njom. On dečko ne može da ima dece. Došao je iz Bača ili nekog sela. Ništa ne plaća, živi u stanu koji sam ja platio. Njemu je sada idealno u životu. Ide da se slika sa Teodorom da bi Goci pravio marketing! - otkrio je Ivan.

Teodora je potvrdila da je to istina, i da su slike  zaista nameštene pred Gocin album.

Mira Škorić, koja je bila u gost u studiju, nije podržala Ivanove kontraverzne izjave o svojoj bivšoj ženi i njenom sadašnjem mužu Raši. - Decu u ovom kontekstu ne treba pominjati, to je stvarno katastrofa. Ja Gocu zaista poštujem kao umetnika, i Ivan nije trebao ovo da iznosi! - bila je oštra Mira.

- To mene ne zanima! Ja svoju ćerku ne mešam u rijaliti. Sada sam ovo rekao prvi put u životu.- rekao je Ivan u svoju odbranu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>