Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Tijana kao Lejdi Gaga dobila ovacije! Aleksandra poručila - Znala sam da će da razvali! VIDEO

U drugoj emisiji nove sezone šoua ''Tvoje lice zvuči poznato'' već na samom početku videli smo odlične transformacije učesnika, a Tijana Dapčević dobila je ovacije za imitaciju Lejdi Gage.

Tvoje lice zvuči poznato: Tijana kao Lejdi Gaga dobila ovacije! Aleksandra poručila - Znala sam da će da razvali! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Tijani nije bilo baš svejedno kada je videla koji nastup Lejdi Gage mora da skine za drugu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato''. - „Nije mi bilo svejedno kad sam videla koji je nastup, zbog pesme, ali i Lejdi Gagine facijalne ekspresije koje zapravo nema, a da djuskam mi nije problem“, prokomentarisala je Tijana.

Nakon spektakularnog nastupa pevačica je dobila ovacije i pohvale žirija. - ''Kad sam videla u prošloj emisiji šta je izvukla, ja sam znala da će ona to da razvali, tako da nisam imala nikakvu brigu. Toliko si bila divna večeras, a ti si i ovako ozbiljan pevač. Tako i treba da zablistaš na ovakvim numerama, jer tu se ustvari vidi otprilike ko je gde. Sve je bilo super, nikakvu zamerku nemam.“ - bila je oduševljena Aleksandra Radović.

- ''Ti si čudo jedno. Propustio sam Gošu da pitam kako se uopšte desilo da sačeka tek 4. sezonu da te pozove. Ti si rođena za ovaj šou. Divna si bila.“ - rekao je Braja.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>