Parovi

Farma

Parovi: Đus i Zorica napali Ivana Marinkovića - Od kako te Goca šutnula fale ti naslovi u novinama!

U rijalitiju Parovi danas je bilo veoma burno jer je Ivan Marinković uspeo da izazove svađu sa dva ukućanina Đusom i Zoricom Dukić.

Parovi: Đus i Zorica napali Ivana Marinkovića - Od kako te Goca šutnula fale ti naslovi u novinama! Foto: Screenshot Happy tv



Đus je napao Ivana za stolom.  - Njega samo zanimaju naslovi u novinama. Od kad ga Goca šutnula, fale ti naslovi. Bio je i sa Meom samo zbog priče - rekao je Đus.

Sa njim se složila i Zorica. - Mene si pitao "Da li da opalim Meu večeras, bila bi fora". Sramota! To se dečko ne radi tako. - bila je besna Dukićeva

- Izvini ti doktorko, učiteljice rijalitija. Ti sve najbolje znaš - odgovorio je Ivan Zorici.

 Zorica i Ivan su nastavili žestoku  raspravu i malo kasnije, kada se pretodna svađa u Parovima smirila. - Ja se ne stidim ničega u životu. Sve sam radio, samo me nisu je***i u bu*u, dok to ti radiš - rekao je Ivan, a Zorica je rešila da mu uzvrati udarac.

- Tebe ovde u vili je*u neki ljudi za jako veliki novac, a to košta i prijateljstva i porodice. Sve ćeš izgubiti. O tebi su mi svi pričali sve najgore u salonu. Svaka mušterija koja dođe, kaže "Ovaj je lopov" - rekla je Zorica.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>