Zvezde Granda

Parovi

Zvezde Granda: Darko Vlajić oduševio žiri, Jelena Karleuša mu poručila - Ti si nestvarno lep

U muzičkom takmičenju Zvezde Granda, kandidat Darko Vlajić oduševio je žiri svojom moćnom interpretacijom i energičnim nastupom, a posebno je očarao Jelenu Karleušu, koja je između ostalog rekla da je nestvarno lep.

Zvezde Granda: Darko Vlajić oduševio žiri, Jelena Karleuša mu poručila - Ti si nestvarno lep Foto: Screenshot Prva tvDarko Vlajić iz Lazarevca, predstavio se u Zvezdama Granda pesmama ''Lešće'' Ace Lukasa i ''Zašto praviš slona od mene'' Dina Dvornika. Pulsometar je izmerio, a i sam Darko priznao, da je imao tremu, pa je žiri oduševio tek drugom numerom. Jelena je imala samo reči hvale. - ''Boja glasa od milion dolara. Sa tim se mora roditi,bićeš jako prepoznatljiv. Ti si nestvarno lep. Ne izgledaš kao domaći lik, sviđa mi se tvoj stajling. Kad progovoriš ti se pretvaraš u čoveka od milion dolara.'' - ređale je komplimente na Vlajićev račun JK. 

U tom trenutku ubacio se Aca Lukas koji je skrenuo pažnju pop divi da previše priča, a za Darka je rekao da samo tako nastavi i da se drži onoga što mu leži.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>