Ostalo

Sme�no

Mekdonalds plasirao burger bez mesa - MekVegan!

Mekdonalds je plasio novi proizvod za vegane pod nazvom MekVegan. Prvi put ovaj popularni lanac brze hrane imaće burger bez mesa.

Mekdonalds plasirao burger bez mesa - MekVegan! Foto: Twitter:@veganwatching



Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, reklo bi se da je novitet Mekdonaldsa uveliko pobrao simpatije ljubitelja ovog restorana. Cilj kompanije jeste da testira tržište i da proveri da li će kod ljudi imati dobar plasman. Vest o MekVeganu objavio je je na Instagramu Mekdonalds Suomi, što je finski nalog za popularni brend. 

MekVegan sastoji se od dve zemičke, između kojih je pljeskavica od soje, a kao sastojak ubrajaju se i već poznati prilozi ovog restorana: salata, kečap, luk, senf... U burgeru će se naći i novi preliv specijalno za vegane pod nazivom MekFist

Ovaj burger će za početak imati priliku da probaju samo stanovnici Tamperea u Finskoj od 4. oktobra do 21. novembra, i za sada ne postoje zvanične informacije da li će se proizvod naći i u drugim zemljama. Pojedini posetioci restorana u Finskoj već su probali ovaj novitet, i sudeći po komentarima, Mekdonlads je napravio pravi potez.

Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>