Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Đekson zanemeo! Ušla Minina majka! VIDEO

U rijalitiju ''Zadruga'' ušla je majka učesnice Mine Vrbaški  kako bi se videla sa Đeksonom i popričala o njegovim emocijama prema odbojkašici.

ZADRUGA: Đekson zanemeo! Ušla Minina majka! VIDEO Foto: Screenshot Youtube



Umesto sa ćerkom, produkcija je Mininoj mami dozvolila da na kratko uđe u rijaliti „Zadruga“  i porazgovara sa Đeksonom ukoliko želi. Ivana Vrbaški je bez razmišljanja prihvatila ponudu velikog šefa, i odlučila da uđe na imanje. Đekson je potpuno šokiran dočekao Mininu majku, strahujući kakve će komentare i kritike dobiti.Sa nestrpljenjem je iščekivao da čuje njeno mišljenje o romansi koju je  započeo sa Minom u rijalitiju, međutim bio je prijatno iznenađen Ivaninim rečima:  - Vi ste meni super par, mnogo ste slatki kada vas gledam. Super ste. Ja nisam došla ovde da osuđujem. Ja Minu volim najviše na svetu i to da joj kažeš.

Đekson se raspitivao i za Mininu baku i brata, znajući koliko je to njoj važno, i da se strašno brinula u rijalitiju za bakino zdravlje i reakcije brata kada je gleda na ekranu. - Samo joj reci za baku. Još ne znamo ništa šta ćemo uraditi. Dobro je, samo joj reci da ne brine. Brat je gleda non stop, do dva ujutru. Ti si mu idol. Sve je ok. Kaži joj da nema razloga da brine -  objasnila je Ivana Vrbaški situaciju kod kuće.

Mina je u suzama dočekala Đeksona i pažljivo je slušala svaku reč koju joj je preneo. Oboma je naročito bilo drago što su uz njih i majka i Minin brat, kome je Đekson idol. 


Viber

Autor: K.Ž.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>