Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Bane Vidaković razočaran svojom imitacijom Lepe Brene! VIDEO

U prvoj emisiji nove sezone Tvoje lice zvuči poznato, Bane Vidaković je imao težak zadatak i trebao je biti Lepa Brena, a kako sam priznaje razočaran je svojom imitacijom. 

Tvoje lice zvuči poznato: Bane Vidaković razočaran svojom imitacijom Lepe Brene! VIDEO Foto: Screenshot YouTube- Nisam navikao na visoke štikle i malo sam se ugojio i nemam kondicije. Ja se nadam da ću za ovih 12 nedelja nabaciti kondiciju i malo oslabiti. Što se tiče same imiticije, nisam se ni trudio da imitiram Lepu Brenu koliko sam se trudio da ne poginem sa štikli od 12 centimetara i da zadovoljim moje šminkere- rekao je za "Blic" Bane Vidaković, dodajući da mu se maska topila od čekanja.

Na pitanje da li zna kakva je bila reakcija Lepe Brene kada je odgledala imitaciju, Bane je rekao: - Ja se nadam da Brena nije gledala. Brena je inteligentna žena da bi se uvredila. Žao mi što nisam uspeo bolje da je izimitiram.

Lepa Brena nije gledala Tvoje lice zvuči poznato, ali je bila blagonaklona prema glumcu. - Ne ljutim se kako god da me je izimitirao. Sigurna sam da Bane nije imao loše namere, ali nisam videla kako me je imitirao - rekla je za "Blic" Lepa Brena.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>