Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 6. oktobar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Ne obraćajte pažnju na komentare saradnika. Oslonite se na sebe i svoje sposobnosti i završicete obaveze na vreme.Osećate se dobro i zadovoljni ste postojećom vezom. Partnerovu podršku bi trebalo malo više da cenite.Nema promena.

Bik 21.4.-21.5.

Osoba u znaku Raka će vam predložiti poslovnu saradnju. Pristanite na uslove i iskoristite priliku koju toliko čekate.Ovo je pravi trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Neće odoleti vašem šarmu i duhovitosti.Bolovi u mišićima.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da one budu prihvaćene.Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam daje do znanja šta misli i oseća. Nećete odoleti.Korigujte ishranu.

Rak 22.6. - 22.7.

Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom će biti velika i neizbežna.Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe.Osećate se umorno.

Lav 23.7.- 22.8.

Poslovni susret će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos.Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima.Počnite sa fizičkim aktivnostima.

Devica 23.8. - 22.9.

Nesporazumi koji postoje u odnosu sa poslovnim saradnicima će biti uspešno rešeni. Posebnu podršku imate od starijeg kolege.Vaš partner se oseća zapostavljeno, pa predložite mu zajednički izlazak i razgovor. Prijaće vam.Dobro.

Vaga 23.9. - 22.10.

Važna vest od saradnika u znaku Ovna će vam podići elan za rad. Ostanite dosledni u svojim namerama i nemojte zloupotrebiti poverenje poslodavca.Pozovite osobu koja vam već neko vreme privlači pažnju. Nemojte čekati posebnu priliku ili povod.Mogući su problemi sa zubima.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Dobićete priliku da ispravite grešku od prošle nedelje. Nemojte oklevati već sada dajte sve od sebe.Delujete odsutno i nezainteresovano, a partner vam zamera na tome. Pokažite malo inicijative i optimizma, verujte nam da će rezultati biti odlični.Melanholija.
Dobićete poslovnu ponudu i shvatite je kao priliku za napredovanje.Zadovoljni ste i delujete neodoljivo na svoje okruženje, ali morate konačno doneti odluku čiju ponudu prihvatate.Odlično se osećate.

Jarac 22.12.- 19.1.

Niste u najboljem raspoloženju i obaveze ćete odložiti za naredni period. Pokušajte da se skoncentrišete i pazite da ne napravite grešku.Strasna veza u kojoj se nalazite zapada u ozbiljnu krizu. Nemojte partneru prebacivati odgovornost.Sklonost virusima.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike ili na vaše nadređene.Poklonite pažnju osobi u znaku Lava i pokazite joj konačno sta osećate. Nemate šta da čekate.Mogući su problemi sa kolenom.

Ribe 20.2.- 20.3.

Nemojte dozvoliti da vas određeni komentari izbace iz ravnoteže. Pokušajte da se kontrolišete jer neko vas namerno provocira.Doneli ste pogrešnu odluku i sada se kajete. Pozovite voljenu osobu i pokušajte da ispravite grešku.Imunitet je u padu.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com

Povezane vesti:


>