Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Ušla Slobina majka! Pevač u suzama - Ništa nismo uradili! VIDEO

U rijalitiju Zadruga večeras je ušla majka Slobe Radanovića koja mu je otkrila istinu o Kiju i njegovom braku.

ZADRUGA: Ušla Slobina majka! Pevač u suzama - Ništa nismo uradili! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Kako je večeras majka Slobe Radanovića, Draginja Janićijević bila gost u specijalnoj emisiji Zadruge, Veliki šef je odlučio da joj organizuje veliko iznenađenje tako što će joj pružiti priliku da se vidi sa svojim sinom. Oni su se, naime, našli u sobi za rehabilitaciju, a malo pre nego što je ušao u sobu, Sloba je teško disao, ne znajući ko ga čekati unutra. - Gde si majkina dušo! Dušo moja, ne boj se sve je u redu, imaš podršku sa svih strana! Zameram ti samo što si telefon ostavio kod Kije. Svi su dobro, svi su uz tebe. Idemo dalje! Nemoj da se sekiraš, glavu gore, ti znaš da je majka uvek uz tebe - rekla je Slobina majka prilikom susreta.

- Nije uopšte poenta u tome. Ništa nismo uradili, to je poenta - kratko se opravdao Sloba dok su govorili o njegovoj zaljubljenosti u Lunu. Sloba je u jednom momentu počeo da plače, ali je majka nastavila da ga teši ubeđujući ga da su svi uz njega i da šta god da odluči svi će ga podržati.

- Ja bih se isto zaljubila, šta god da je majka je uz tebe.Svi su me zvali, iz svih delova sveta, samo me nije zvala Kija. To je sve tvoj odabir. Ona je sve dala u dobrotvorne svrhe, tata je plakao kad je video kako ideš u majci - dodala mu je njegova majka.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>