Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Luna na ivici nervnog sloma zbog Slobine žene! Lomila sve u kupatilu i jecala! VIDEO

U rijalitiju Zadruga ljubavni par Luna i Sloba privlače najviše pažnje, a modna blogerka je noćas napravila scenu zbog pevačeve žene, pa je lomila sve u kupatilu i jecala u suzama.

ZADRUGA: Luna na ivici nervnog sloma zbog Slobine žene! Lomila sve u kupatilu i jecala! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Najviše suza u Zadruzi, prošle noći, definitivno je pustila Luna Đogani. Ona se rasplakala zbog pesme koju je namenila mami i tati, zbog vesti da je Marku Miljkoviću preminula baka, zbog svađe sa Matorom, ali i zbog Marka Janjuševića Janjuša. - Zašto mi to radi? Što me mrzi, kada mu ništa nisam uradila? - uznemireno je izjavila Luna, dok su je tešili Teodora, Anđelo i Sanja.

Dok je Luna plakala u kupatilu, Sloba je baš u tom trenutku sedeo sa Janjuševićem. Ne znajući šta se dešava, Radanović se sasvim slučajno otišao u kupatilo, gde je ostao šokiran scenom koju je zatekao. - Šta je bilo bre? Ajde ustani, molim te! Ja sam sada pričao sa njim, 15 minuta. Reci mi, šta je bilo? - zabrinut je bio Sloba, dok je Luna ponovo počela da plače. - Uvredio me, zato što priča tako, za ženu... Hoće da me ponizi, pred svima. - posle ove rečenice, čula se Lunina lomljava.

- Da ti kažem jednu stvar, on nije znao moju situaciju! - šaputao je Sloba.

Šta se još dešavalo pogledajte u video snimku.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>