Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Dosta joj je svega! Zorica Marković vikala na takmičare i rešila da zavede red! VIDEO

U rijalitiju Zadruga ovog jutra je Zorica Marković rešila da zavede red, jer joj je dosta svega, pa je vikala na svoje cimere iz luksuzne kuće.

ZADRUGA: Dosta joj je svega! Zorica Marković vikala na takmičare i rešila da zavede red! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



- Nemojte mnogo da mafijate i naučite - kada se u pola 5 ugasi svetlo, mora da bude mir. Treba da vas je sramota - započela je Zorica svoje izlaganje za stolom u Zadruzi, a Teodora Džehverović je odmah počela da se pravda. Međutim, bezuspešno. - Ti si bila glavna! Samo da završim, nemoj da mi mafijaš, mala - zapretila joj je Zorica, nakon čega je Teodora ućutala.

- Sve vas poštujem i biću vam stvarno drug. Ne pretim, ne glumim nikakvu opasnicu, molim vas kao čovek... Ujutru u pet skačete kao da je klub ili diskoteka, ovo je nevaspitanje! Ne morate da ćutite, ali da toliko skačete i mafijate...  Na šta vam, bre, to liči?! Urlajte, ali onda imate u meni neprijatelja, neće niko spavati, kunem vam se bogom! Ja nemam papir, ali sam mnogo luda! Znači, mnogo sam luda! Ovo je prešlo svaku meru. Hoćete da ratujemo!? Videćemo kome će biti dobro - urlala je Zorica.

 
 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>