Svet

Region

Otkazana premijera filma Blejd raner 2049 u Los Anđelesu

Zbog tragedije koja se dogodila u Las Vegasu otkazana je premijera filma ''Blejd raner 2049'', koja je trebala biti održana u Los Anđelesu.

Otkazana premijera filma Blejd raner 2049 u Los Anđelesu Foto: Screenshot YouTubePremijera novog “Blejd ranera” u Los Anđelesu, zakazana za utorak, otkazana je zbog tragedije koja se dogodila u Las Vegasu. Trebalo je da holivudskim crvenim tepihom prošetaju Rajan Gosling, Harison Ford i mnogi drugi, ali je svečanost otkazana iz bezbednosnih razloga. – U svetlu tragedije koja je zadesila zemlju, ‘Vorner’, ‘Soni’ i ‘Alkon entertejnment’ otkazuju svečanost i crveni tepih koji su bili u planu za utorak uveče. Pridružujemo se ostatku zemlje u žalosti, naše misli i molitve upućene su svima koje je pogodila ova tragedija – navele su te kompanije u zajedničkom saopštenju, prenosi mondo.rs.

Film “Blejd raner 2049” je nastavak SF hita snimljenog pre 35 godina, a kritičari koji su imali prilike da ga pogledaju već kažu da je bolji od originala! U Srbiji film će premijeru imati u četvrtak.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>