Region

Svet

Rada Manojlović otkrila: Povredile su me reči Snežane Đurišić

Rada Manojlović otkrila je da su je tokom takmičenja u Zvezdama Granda jako povredile reči Snežane Đurišić.

Rada Manojlović otkrila: Povredile su me reči Snežane Đurišić Foto: Instagram/radamanojlovicRada Manojlović je otkrila da ju je koleginica Snežana Đurišić svojevremeno veoma povredila komentarišući njen fizički izgled. Pevačica je rekla da je tokom takmičenja Zvezda Granda dobijala razne zlurade kritike, a jednu od njih upravo joj je uputila predsednica žirija. - Snežana Đurišić me je u toku takmičenja prilično povredila svojim komentarom koji se tiče mog izgleda. Svi u žiriju su me pohvalili i bili oduševljeni mojim pevanjem, a ona je, umesto da me pohvali rekla: `Ti pod hitno moraš da središ zube` – rekla je Manojlovićeva i dodala da su tada bila drugačija vremena i nisu tako direktno pričali s takmičarima. 

– Kada smo se mi takmičili, to nije bilo kao sada. Nisi mogao sve da kažeš, bili su vrlo svedeni. To je za mene bila katastrofa, plakala sam, bila sam veoma tužna. Mislila sam: `Čemu sve ovo kad zubi ne valjaju`. Onda sam nakon svega videla i sama da bih bolje izgledala s lepim osmehom, pa sam otišla i uradila zube – priča Rada.

Pevačica je priznala da je ipak veoma zahvalna Snežani jer je bila iskrena: – Sada sam joj veoma zahvalna na tome. To je nešto najlepše što je Snežana mogla da mi kaže i veliko joj hvala.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/story.rs

Povezane vesti:


>