Region

Svet

Estrada tuguje: Kolege se oprostile od Done Ares - Bila si borac! FOTO

Vest da je preminula Dona Ares juče je rasplakala ceo region, a estrada tuguje jer kako kažu otišla je žena zmaj i veliki borac.

Estrada tuguje: Kolege se oprostile od Done Ares - Bila si borac! FOTO Foto: Instagram/donnaares



Dona Ares preminula je nakon duge i teške bolesti. Iako je dva puta pobedila rak, opaka bolest se vratila i treći put i nažalost bila je jača od popularne pevačice. Estrada, kao i celi region, juče je tugovao zbog odlaska talentovane i voljene koleginice. Saša Matić se oglasio na svom Instagramu i poslao potresnu poruku: - Bog uzima najbolje, najdivnije...tako je uvek bilo... Borila si se kao lavica, pretužno je što si nakon toliko dobijenih borbi izgubila rat...Otišla si tamo gde nema boli. Sada pronađi svoj mir i čuvaj nas... Zbogom, najdraža moja Donna. Bila je izuzetna čast poznavati te.
 

I Jelena Karleuša oprostila se od Done: - Poslednji pozdrav mila... Sada više ništa ne boli. 



Halid Bešlić bio je šokiran da njegove drage koleginice više nema. - Dona i ja se nismo čuli zadnjih par meseci, bila je na lečenju u Danskoj i verovao sam da će se izvući. Ali eto pre dva sata sam saznao da je preminula u svojoj kući u Bihaću. Čuli smo se redovno pre pola godina kada smo se borili za nju, kada smo organizovali koncert kako bi prikupili sredstva. U šoku sam, verujte mi, jer je bila mlada žena i borila se kao lav. U svojoj glavi verovao sam da će uspeti da pobedi bolest - izjavio je Bešlić za Pink.rs. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>