Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Bebi Dol pobednica prve epizode! VIDEO

Popularni šou Tvoje lice zvuči poznato počelo je sinoć sa novom sezonom, a Bebi Dol pobednica je prve epizode.

Tvoje lice zvuči poznato: Bebi Dol pobednica prve epizode! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



U prvoj epizodi spektakularnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato pobedu je odnela Bebi Dol koja je fenomenalno iznela pesmu Emeli Sande „Hurts“. Naravno da se od Bebi očekivalo da sjajno otpeva numeru, ali nijanse u glasu kojima je bojila pesmu jesu nešto što je posebno očaralo žiri. Svoju nagradu od 1000 evra Bebi Dol doniraće Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.




Posebno je bio zapažen duet Leona i Pagonisa koji su nastupili kao Džastin Biber i Luis Fonsi i momentalno osvojili žensku publiku. Vatrena Edita takođe je zapalila publiku kao Bijonse i pobrala od žirija veoma dobre komentare i ocene. Publika je bila na nogama tokom nastupa Tijane Dapčević u Čolinoj koži, posebno kada su joj se pridružile i muške Lokice – Čipi, Neša Bridžis, Željko Šašić i Skaj Vikler. I pojavljivanje Baneta Vidakovića u Breninoj suknjici sa resama izazvalo je salve smeha u studiju.

Bane i Tijana nisu jedini menjali pol u ovoj epizodi. Od žeskog je prešla u muško i Mira Škorić koja je izuzetno dočarala Halida Bešlića. Njena maska bila je takva da je bilo veoma teško pretpostaviti ko se krije iza nje. Vođen motom „Od ovoga može da se rikne“ Branislav Lečić je dao sve od sebe kao Džejson Derulo u zajedničkom nastupu sa Draganom Mićalović u ulozi Niki Minaž. Još jedan kompletan i zaista težak nastup koji je dobio sve pohvale. Ne treba zaboraviti ni izvanredog Stevana Anđelkovića koji je probio led u ovogodišnjem TLZP i to kao pop zvezda, frontmen grupe „Coldplay“.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/tlzp.prva.rs

Povezane vesti:


>