Region

Svet

Ana Bekuta uvek u kontaktu sa fanovima: Društvene mreže su jako važne u mom poslu!

Ana Bekuta, diva narodne muzike, uvek je u kontaktu sa fanovima, a priznala je i da su društvene mreže jako važne u njenom poslu.

Ana Bekuta uvek u kontaktu sa fanovima: Društvene mreže su jako važne u mom poslu! Foto: Instagram/anabekuta1Ana je jedna od retkih pevačica koje su u kontaktu sa svojim vernim obožavaocima. Pevačici nije teško da im odgovori na poruku i da ih obavesti o svakom svom koraku, a oni joj zbog toga uzvraćaju neizmernom količinom ljubavi i poštovanja. - Društvene mreže su u mom poslu veoma važne. Imam vremena da komuniciram s publikom kad se vraćam sa natupa i uživam u tome. Ima vrlo zanimljivih tema i ljudi koji mi pišu. Uvek se tu pored posla provuče i neka druga tema - rekla je Ana u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' i otkila da ume da se postavi i u manje prijatnim situacijama koje mogu da je zadese na društvenim mrežama.

- Dešavaju se i takve situacije, ali meni to nije problem. Umem ja da se postavim u takvim situacijama - rekla je Bekuta, koja će i ove godine tradicionalno održati koncerte u Sava Centru 21 i 22 oktobra.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>