Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Stvari koje muškarci počinju da rade pre raskida!

Koliko god se trudili da sakriju svoje nesigurnosti, emocije i misli, muškarci koji planiraju raskid imaju uobičajen obrazac ponašanja.

Stvari koje muškarci počinju da rade pre raskida!1. Prestaće da pravi planove sa vama
Iako ste nekada provodili svaki trenutak zajedno, on postepeno počinje da izbegava da se vidi sa vama. Samim tim, više nema ni vaših zajedničkih planova.

2. Počeće da se čuje sa drugim ženama
To može biti koleginica, sestra drugara, stara ljubav… Ovo dopisivanje ne mora uvek da znači i prevaru, ali on na vreme priprema teren. Obratite pažnju da li mu je mobilni sada češće u ruci, u odnosu na ranije.

3. Prestaće da vam govori intimne stvari
Sećate li se vremena kada ste vi bili prvi osoba koju bi nazvao da saopšti neke nove vesti? Sada više to nije slučaj, a vi gotovo da ne znate šta se sve dešava u njegovom životu.

4. Počeće da ga nervira apsolutno sve što radite
Ako ranije nije bio razdražljiv, verovatno je reč o načinu na koji se on nosi sa novonastalim osećanjima vezanim za raskid. Sve je vrlo zbunjujeće za njega i to mu teško pada, zbog čega postaje sve nervozniji.

5. Započinjaće svađe bez ikakvog razloga
Razlog? Da vam objasni da sve ovo više nema smisla.

6. Neće hteti da ima seks sa vama, ili će to vešto izbegavati
Izbegavaće, a ako se povremeno to i desi, primetićete da je odsutan i da to samo odrađuje.

7. Neće biti srećan kada ste u njegovoj blizini
Neće vam trebati dugo da shvatite da on više nije srećan u vašoj blizini, već često potišten i odsutan. Iako su ovakvi dani normalni u svakoj vezi, ako su oni nadjačali one srećne, sada vam je jasno i zašto.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>