Tvoje lice zvuci poznato

Parovi

Tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato: Spektakl je počeo! Evo šta vas očekuje u prvoj emisiji!

Četvrta sezona šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ upravo je počeo, a u naredna tri meseca očekuje nas neviđena zabava, lude imitacije i poznata lica koja će nas sve iznenaditi.

Tvoje lice zvuči poznato: Spektakl je počeo! Evo šta vas očekuje u prvoj emisiji! Foto: Prva.rs



Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edita, Leon, Pagonis, Bane Vidaković i Bebi Dol s nestrpljenjem iščekuju da ih publika vidi u jednom potpuno drugačijem svetlu. Nove uloge koje su dobili potpuno su ih izbacili iz zone komfora ali su svi složni u tome da je ovo jedna luda zabava u kojoj neizmerno uživaju. Svi su se dobro uklopili i „muški“ podnose vatru u koju su bačeni. Tempo rada je danonoćni i svima treba skinuti kapu na trudu i maksimalnom naporu koji čine kako bi što vernije dočarali najveće svetske zvezde i gledaocima pripredili nezapamćeni spektakl. Kažu da će biti najbolja generacija tlzp-ovaca!

Branislav Lečić i Dragana Mićalović potpuno će briljirati kao Džejson Derulo i Niki Minaž u hitu „Swalla“. Seksi ples, repovanje i fantastična scena sigurno će sve ostaviti bez daha. 

Stevan Anđelković nam je poznat ne samo kao sjajan pevač već i kao fantastičan imitator. Malo je reći da će u potpunosti dočarati šarmantnog frontmena grupe „Coldplay“ Krisa Martina.

Bane Vidaković nije bio oduševljen idejom da odmah stane na štikle ali biće potpuno nestvaran u jednom od najvećih YU hitova „Čačak“ najveće regionalne zvezde Lepe Brene. Tijana Dapčević pokušaće da verno „skine“ takođe gromadu YU pop scene Zdravka Čolića.  Bijonse bi bila veoma ponosna na sjajnu imitaciju koju će izvesti zgodna Edita, a mlada nada, poznatiji kao srpski Bred Pit – Leon i naš poznati kik bokser Pagonis, zavladaće suvereno scenom kao Džastin Biber i Luis Fonsi u mega hitu „Despacito“.

Mira Škorić promeniće pol i briljirati kao Halid Bešlić, a Bebi Dol pred sobom ima veliki izazov – sjajnu Emili Sande. 

Ocenjivaće ih fantastični žiri, sjajni poznavaoci ključnih sastojaka dobrog šou programa – Branko Đurić Đuro, Andrija Milošević i Aleksandra Radović. Njima će se kao gost večeras pridružiti popularna glumica Hristina Popović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Prva.rs

Povezane vesti:


>