Parovi

Farma

Parovi: Produkcija presudila - On je diskvalifkovan!

U rijalitiju Parovi, došlo je i do prve diskvalifikacije, nakon što su prekršena osnovna pravila popularnog šoua.

Parovi: Produkcija presudila - On je diskvalifkovan! Foto: Screenshot YouTube



Produkcija Parova ove sezone, učesnicima ne toleriše greške, te je Alen Azarić diskvalifikovan zbog kršenja pojedinih pravila. "Poenta našeg zabavno humorističkog programa je u tome što su učesnici različiti i mi tokom trajanja rijalitija pratimo njihove profile u različitim situacijama. Njihova slaganja, neslaganja, zaljubljivanje, rasprave, humor... Za nas su svi učesnici jednaki i produkcija ne dozvoljava nikakve ultimatume pojedinaca. Hepi televizija poštuje ugovore, a to se očekuje i od učesnika. Niko nije povlašćen, jer, program ne zavisi od pojedinca, nego od svih učesnika, koji čine rijaliti seriju. Jedni odlaze, drugi dolaze.

Alen Azarić je, naime, u poslednje vreme počeo da postavlja razne ultimatume i ucenjuje produkciju, tražeći, izmedju ostalog, da pojedini učesnici, sa kojima ima lični sukob budu izabačeni, ali s obzirom da o tome odlučuju gledaoci glasanjem, produkcija na to nije pristala, jer ne želi da odstupi od svojih, jasno definisanih pravila.

Podsećamo, Alen Azarić je imao sukob sa Snežanom Jovičić, Tinom Mlivićem, Miljanom Kulić... Očito je da Azarić nije zabavno humoristički program doživeo kao rijaliti i psihološku igru, već je to doživeo kao lični rat protiv neistomišljenika, u koje je počeo da ubraja i kvalifikuje i produkciju Hepi televizije. Zbog kršenja ugovorom određenih pravila, Alen Azarić je diskvalifikovan", navodi se u saopštenju produkcije.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>