Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Saznao da mu je Kija izbacila stvari! Zorica rekla Slobi da mu je brak pukao, pa oplela po Luni! VIDEO

U rijalitiju Zadruga sinoć je ušla Zorica Marković, koja je odmah izdvojila Slobu Radanovića i prenela mu informacije iz spoljnog sveta.

ZADRUGA: Saznao da mu je Kija izbacila stvari! Zorica rekla Slobi da mu je brak pukao, pa oplela po Luni! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



- Žena je pokupila stvari i izbacila ih. Rekla je sad neka ga mama i tata izdržavaju. Znači, zaboravi na brak! Ja nisam mogla to da ti ne kažem. - rekla je Zorica Slobi i dodala: - Ja ne znam šta ćeš da radiš od života. Ja bih ti rekla kao detetu, ali po njenom je ovo kraj. Nije zaje*avanje. Nije fora. Napravio si sebi pakao od života. Nema više braka Slobo. - pričala je pevačica.

Sloba se pravdao kako ništa loše nije uradio, da se nije ljubio sa Lunom u Zadruzi i da je on oženjen čovek. - Žena ti je otišla, majke mi moje. Možda ne sme ovo da se priča, ali ja ne mogu da ti ćutim. - izjavila je Zorica.

- Nemoj da veruješ mnogo. Nemoj da veruješ mnogo kad ti kažem, njoj ne. Kunem ti se životom. - pričala je nova zadrugarka o Luni.






 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>