Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Njih dve niko nije očekivao! Nove ukućanke napravile haos! VIDEO

U rijalitiju Zadruga sinoć su održane nominacije, ali i ulazak u kuću dve nove takmičarke, koje niko nije očekivao, a koje su napravile pravi haos svojim dolaskom.

ZADRUGA: Njih dve niko nije očekivao! Nove ukućanke napravile haos! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Prva je u Zadrugu ušla Jovana Tomić Matora. Ona je odlučna da svima večeras pomrsi konce, a prvi na tapetu biće Anđelo Ranković. - Imam neka pitanja za Anđela jer je njegova bivša devojka moja najbolja drugarica koju je izvređao, pa ću ga baš to pitati kad uđem. Meni ako se neko ne sviđa na prvi pogled, otvoreno kažem, distanciram se odmah, a to je recimo Bane, on mi se nikako me sviđa - rekla je između ostalog Matora pre ulaska u rijaliti. Tomićeva je odmah sa ulaza prozvala Mikija Đuričića, da treba da joj ponese stvari ako je pravi muškarac, inače njenog starog dobrog drugara, koji se oduševio kada ju je video. Nakon pčelara, da pozdrave novu takmičarku, izleteli su i ostali zadrugari koji su je sa velikim ovacijama dočekali. Matora se jedino sa Macom nije rukovala. Anđeli Veštici se poverila sa kojim zadrugarom će imati probleme. - Jedva čekam! To od spolja imam nešto! Nemoj da mu j*bem mamu! Mali se istripovao mnogo! - pričala je Matora o Anđelu Rankoviću.



Druga koja se uselila u Zadrugu je Zorica Marković. Zorica je na specijalnom zadatku. Njena misija biće da pomogne Marku i Divni DNK oko venčanja. Pevačica se pre ulaska dotakla i trenutno najpopularnijeg ljubavnog para. - Ovo ide svima u prilog, i to je dobro isplanirana priča, sa tim što ja mislim kao gledalac, da su oni već ušli u ovaj rijaliti, a da su bili skupa, da su bili zajedno. To se nije tu dogodilo, to je bilo pre ulaska. Mislim da je tu Luna iskrena, Sloba se krije i mislim da tu ženu ne bi trebalo da prave budalom. - dala je svoj stav Zorica. Mnogi su se obradovali što je vide, ali ne i Saška Karan i Maca Diskrecija, koja je ležala u krevetu kada je pevačica stigla. Žiža je zaplakala od sreće kada je ugledala Zoricu, a neko od ukućana je i izjavio kako su sada svi nagrabusili dolaskom pevačice. - Šta bre, seme vam j*bem krvavo, nije valjda da se bojite mene? - pitala je zadrugare Zorica Marković.





 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>