Region

Svet

Nakon svadbe oglasili se Lukini roditelji: Evo šta kažu o Nataši Bekvalac

Nataša Bekvalac se pre nekoliko udala na Ibici za Luku Lazukića, a posle svadbe oglasili su se njegovi roditelji i evo šta kažu o snajki.

Nakon svadbe oglasili se Lukini roditelji: Evo šta kažu o Nataši Bekvalac Foto: Instagram/bekvalceva



Posle skandaloznih uvreda koje je njihova ćerka iznela na račun snajke Nataše Bekvalac, progovorili su i Lukini roditelji. Radomir i Borka Lazukić raduju se što će uskoro dobiti unuku i jedva čekaju da se mladenci vrate sa Ibice. – Izgrdili smo ćerku i moja supruga i ja. Ne znamo šta joj je to trebalo. Ana se nama pravdala da nije to izjavila – rekao je Lukin otac Rade.

– Ja sam otvorio viski, srećan sam zbog Luke i Nataše. Pijem viski u njihovu čast i sreću. Kako da ne budem srećan, dobiću još jednu unuku u martu. Ne mogu da dočekam i planiram da je vodim na put oko sveta – izjavio je budući deda za Telegraf i dodao: – Upoznao sam Natašu, dolazila je kod nas više puta. I sa ćerkom je dolazila. A upoznao sam i priju Miru, znamo celu porodicu, i sestre Draganu i Kristinu koje imaju po dvoje dece. Jako smo srećni zbog Lukinog izbora i svu sreću mu želimo – rekao je Lukin otac, koji ne želi da bilo šta kvari sreću njegove porodice, čak ni ćerkine uvrede.

Budući da se naširoko pisalo kako je Lukino i Natašino venčanje na Ibici koštalo čitavo bogatstvo, Radomir Lazukić prokomentarisao je i taj “detalj”. – Istina je da su sve nekretnine na mom i imenu moje supruge. To je naše i naslediće moja deca. To što pišu da je svadba koštala 100.000 evra je čista glupost. Ni to ništa nije istina – zaključio je.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>