Ispovesti

Ljubav

Potresna ispovest Tine Ivanović o borbi sa rakom: Lekari su prognozirali najgore!

Tina Ivanović, popularna pevačica, suočila se sa rakom, a u potresnoj ispovesti priča o svojoj borbi i kako je reagovala kada su joj lekari prognozirali najgore.

Potresna ispovest Tine Ivanović o borbi sa rakom: Lekari su prognozirali najgore! Foto: Instagram/tinaivanovic



Tina Ivanović je na rutinskoj lekarskoj kontroli saznala da ima tumor na dojci i da su joj šanse da preživi male! Tina je u šoku dočekala izveštaj lekara, koji je dijagnostifikovao da se opaka bolest velikom brzinom širi kroz organizam. Doktori su joj između redova rekli da postoji opasnost po njen život. - U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede - počinje svoju životnu priču Tina.

- Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede - ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše - iskrena je pevačica. Ona ističe da joj se tada srušio celi svet. - Posle prve operacije i biopsije, ispostavilo se da oboljenje nije maligno. Bilo mi je lakše, rodila se nada. U početnoj je fazi i nije se raširilo, a na vreme je otkriveno. Plakali smo od sreće na dobre vesti. Zvezdan mi je opisao trenutak kad je doktor izašao iz operacione sale i pokazao mu podignute palčeve - govori Tina i savetuje ženama da redovno idu kod doktora.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/story.rs

Povezane vesti:


>