Parovi

Farma

Parovi: Ukućanin šokirao potresnom životnom pričom - Tata je hteo da zapali mamu!

U rijalitiju Parovi noćas je svojom životnom pričom Tin Milvić šokirao svoje cimere u luksuznoj vili.

Parovi: Ukućanin šokirao potresnom životnom pričom - Tata je hteo da zapali mamu! Foto: Screenshot Happy tvTin je u Parovima otkrio detalje o svom teškom detinjstvu. On je imao teško detinjstvo. -Moju priču niko nije znao do 16, 17-te godine. Svi su mislili da ja imam savršen život, a niko nije znao da sam odrastao bez roditelja. Odrastao sam sa bakom i dekom do svoje 7. godine! U međuvremenu sam shvatio ko su moji roditelji. Moja baka je tada rekla da ne može više da brine o meni i da moram kod roditelja. I ja sam otišao kod njih, prvo je sve bilo okej. Onda su rođeni moja braća i sestra koji su mene zlostavljali jer su loše živeli jer su se mama i tata drogirali. Pravili su decu zbog naknada koje su dobijali. Zlostavljali su me, jeo sam ispod stola, tata me je tukao... Onda je baka videla sve modrice i saznala sve. Oni su dobili dve kuće od države koje su zapalili. Onda sam ja pripao baki a mama i tata su je tužili. Službeno su me dobili tek sa 15 godina od suda. - ostavio je sve bez teksta mladi pevač.

Ispričao je kakvi su mu bili roditelji: -Moj otac je saznao da ga majka vara i otišao da je zapali pa je sebe zapalio. Zamalo je umro i presađivali su mu 80% kože. Za mene je mogao i da umre. Ne želim ih u svom životu. - pričao je Tin. 

On je rekao da zbog svega toga ne želi kontakt ni sa braćom i sestrom: -Braća i sestre su mi se javljali nakon prvog rijalitija, ali ja ne želim nikakve odnose sa njima jer oni nisu moja obitelj. Ljudi koji odu iz mog života nemaju mesta da se vrate. Ja sam povređen jer ne znam zašto su me roditelji ostavili.

Njegovi roditelji nisu brinuli o njemu, a i ostatak porodice ima strašnu priču: - Sa mamine strane su se svi poubijali. Mamin tata je njenu majku ubio dok je bila trudna pa se obesio. Baka i deka mi nisu dali da stupim u kontakt s njima. Ja sam bio povređen, sad ja više nisam. Kad sam se doselio u Zagreb, sam sam sebi rekao da ja nemam obitelj, da ću od sad sve sam i da mi ne trebaju oni da bih nešto stekao. Najviše sam se plašio da baka i deka ne umru. Ali sam se distancirao od svih. Mislim da se sve dešava sa razlogom. Zahvalan sam za sve što se dogodilo jer da nije ne bih sad bio ovde. Najgora uvreda koju sam čuo je da sam valjao ne bi me mama i tata ostavili. 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>