Region

Svet

Novi obrt: Jelenu Krsmanović ubila žena?

Kuća Marjanovića je uvek puna ljudi kojima se "pomaže", a mnogi sumnjaju na delovanje sekte. Zoran Marjanović, muž monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, uhapšen je pre 13 dana i trenutno je jedini osumnjičeni za njeno ubistvo.

Novi obrt: Jelenu Krsmanović ubila žena? Foto: Screenshot YouTube



Iako se zbog svirepog ubistva pevačice već skoro godinu i po dana kroz medije provlače razne teorije, sumnjiče i ispituju mnogi ljudi, od početka je glavna sumnja usmerena upravo na porodicu Marjanović. Zoranova majka Zorica Marjanović bavi se "isceljenjem", i navodno pomaže ljudima, pa je njihova kuća u Borči uvek puna.
 U vezi sa njom i njenim poslom mišljenja su podeljena, pa dok jedni misle da Zorica zaista može da pomogne, drugi smatraju da je cela porodica u nekoj sekti, a da ih Zorica predvodi.
 
Upravo zbog toga se neposredno posle Jeleninog ubistva javila sumnja da je način na koji je pevačica nastradala deo sektaškog rituala, i da je porodica Marjanović "žrtvovala" Jelenu. Policija je Zoricu ispitivala više puta, pa joj je u jednom trenutku i zabranjen rad, ali do sada nisu nađeni nikakvi dokazi da je ona umešana u ovaj jezivi zločin. 

"Moja majka se druži s jednom forenzičarkom čija je prijateljica upoznata s ovim slučajem, i od nje je saznala da je Jelena imala tri uboda u glavu šrafcigerom", rekao nam je sagovornik. Inače, Zorica Marjanović je isceljenjem počela da se bavi nakon nesreće koju je doživela pre više od 20 godina. Dok se borila za život, ukazala joj se Bogorodica i rekla joj: „Tvoja misija je da pomažeš ljudima u nevolji, a ja ću ti pokazati kako", pričali su članovi ove porodice.  Čim se oporavila, Zorica je prvi deo kuće preuredila i napravila pravu "božju kuću". Prostor je ispunila ikonama i slikama svetaca, a u posebnoj prostoriji nalazi se deo gde prima ljude, razgovara s njima i leči ih.
 
Podsetimo, Zoran Marjanović uhapšen je čim je napustio rijaliti "Zadruga", i trenutno je jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Esspreso.rs

Povezane vesti:


>