Svet

Region

Aerosmit otkazao sve koncerte: Stiven Tajler hitno prebačen u bolnicu!

Pevač grupe Aerosmith hitno je hospitalizovan zbog nepoznatog zdravstvenog problema, zbog čega su četiri nastupa u Južnoj Americi otkazana.

Aerosmit otkazao sve koncerte: Stiven Tajler hitno prebačen u bolnicu! Foto: Screenshot YouTube"Nažalost, zbog nepredviđenog zdravstvenog problema, Stiven Tajler je hitno prebačen u bolnicu i savetovali su mu da nipošto ne putuje, niti nastupa u narednom periodu. Stoga su nastupi u Brazilu, Santijagu, Rozariju i Montereju otkazani. Očekujemo da će se Stiven u potpunosti oporaviti, i uz pravu terapiju i odmor uskoro vratiti da 'roka' po celom svetu," navodi se u saopštenju benda. I Tajler je na Twitteru izrazio nadu da će se uskoro družiti sa publikom.

"Želim da znate da nisam životno ugrožen, ali ovo je nešto sa čime odmah moram da se izborim. Obećavam da ću se vratiti, ali nažalost, zdravlje ne čeka i ne zanimaju ga naši planovi. Kao što se kaže, čovek planira, Bog se smeje. Sve vas volim i uskoro se vidimo," napisao je Tajler na toj društvenoj mreži.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Mondo.rs

Povezane vesti:


>