Ispovesti

Ljubav & Sex

Ispovest sina Snežane Đurišić: Mama me se odrekla i izbacila iz kuće!

Sin legendarne pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, u potresnoj ispovesti prvi put je pričao o odnosu sa svojom majkom.

Ispovest sina Snežane Đurišić: Mama me se odrekla i izbacila iz kuće! Foto: Screenshot YouTube- Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam njoj u lice sasuo mnogo stvari i to njoj možda nije odgovaralo- rekao je Marko u izjavi za magazin Scandal.

Najveći problemi su zapravo počeli kada je umro Snežanin suprug i njegov otac. - Kada je tata umro, počela je velika netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim. Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i mučim se i kaže napusti posao. Pa mi onda kaže naći ću ti ja, a onda mi prebaci što ne tražim posao. Umeo sam da je izvređam i da joj kažem ružne reči. Imali smo velike razmirice posle tatine smrti- dodaje Marko.

Odlučio je da ode u Ameriku trbuhom za kruhom, ali tamo nije postigao veliki uspeh i tu se sve raspalo. - I šta ću, ja se javim mami, a ona mi kaže Ti ovde nemaš kuću, posvađali smo se kada si pošao. Bukvalno me se odrekla kada sam otišao u Ameriku- napominje njen sin. Ipak je Marko svestan da su njegovi postupci doveli do toga da Snežana više nije imala snage da se bori sa takvim ispadima i onime što joj je priređivao godinama.

Viber

Izvor: Svet Plus/Blic.rs

Povezane vesti:


>