Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Smilja se oglasila nakon diskvalifikacije - Produkcija štiti Anđelu, a Mića i Uroš su mi pretili ubistvom! FOTO

Iz rijalitija Zadruga diskvalifikovana je Smilja Janković, koja se posle svega oglasila i otkrila pravi razlog izlaska.

ZADRUGA: Smilja se oglasila nakon diskvalifikacije - Produkcija štiti Anđelu, a Mića i Uroš su mi pretili ubistvom! FOTO Foto: Screenshot YouTube



Profesorka opisuje da se nije baš sve snimalo na imanju i da nije sve išlo u program. Primera radi, dogovori sa čelnicima produkcije, koji potom, tvrdi Smilja, nisu ispoštovani. – Sinoć je sve eskaliralo, sa Lepim Mićom i Urošem, a potom su stigli iz produkcije i objasnili da će biti nova pravila igre i da će se kažnjavati i diskvalifikovati svaki nasilnik. I baš u tom trenutku je Uroš iza mojih leđa, uz osmeh psihopate, direktno pred obezbeđenjem, uzeo punu plastičnu flašu od 1,5 litara i bacio je preko stola i odvali mi rame. To se nije snimalo i nije išlo uživo u program. A samo 10 minuta pre toga smo se dogovorili da će se takve stvari kažnjavati – otkrila je Smilja za Srbiju Danas.

Iako je zvanično saopštenje čelnika “Zadruge” bilo da je Smilja diskvalifikovana iz takmičenja, ona govori suprotno i tvrdi da produkcija krije pravu istinu. – Mogu oni da rade šta hoće. Osećala sam se ugroženom za sopstveni život. Imala sam utisak da imam problem sa ludacima i psihopatama koji su se iz čiste naslade iživljavali nada mnom. Ja nisam htela više da rizikujem sa tim psihopatama, da ih, na kraju krajeva, ja povredim i samim tim sebe i sebe unakazim. Vrlo trezveno i smireno sam shvatila da je vreme da napustim „Zadrugu“ jer meni niko nije obezbedio bezbednost tamo – pa pred obezbeđenjem su me mlatili. Ja sam sama odlučila da je vreme da napustim rijaliti – decidno objašnjava Jankovićeva.

Smilja se čudi kako je moguće da uprkos pravilima igre, neki takmičari još uvek nisu napustili imanje. – Ironično je da sam ja napustila “Zadrugu”, a Anđela Veštica i Uroš Ćertić još uvek nisu. Takav način rada vodi ka ponoru i fijasku “Zadruge”. Tamo je malo rijaliti igrača koji se takmiče, tamo su više učesnici koji se samo reklamiraju i obitavaju kao da su na odmoru. Bitno im je da dobro jedu i odmore. To je za njih šou! A šou sam pravila i ja, ali i Lepi Mića, što mu je uostalom i bio zadatak. Ipak, ja sam bila taktičar i njima je bilo krivo što ja to radim – ispričala je profesorka i dodaje: – Pre nego što me je Mića sinoć napao i što su promenjena pravila, ja sam pretrpela dva udarca Anđele iza leđa, na kvarno, ali i nekoliko puta nasilničko ponašanje od strane Uroša. Ćertić je radio sve protivno pravilima. Juče je morao da stoji u donjem delu dvorišta, a ipak je u društvu Anđele Veštice šetao po kući i radio šta je hteo. Pobunila sam se protiv toga, rekla ne može to tako. Zar ja treba da obaveštavam produkciju šta je protivno pravilima ili oni imaju poseban tretman? Pa Uroš me je uprkos zabrani prilaska polio juče vodom u uvo – u isto ono u koje me je Anđela udarila. Ne znam šta mi se desilo sa bubnom opnom, ali ja dva dana nisam čula.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>