Region

Svet

Region

Potresno: Feđa Stojanović o smrti sina Uroša: Ni u najgorim snovima nisam verovao da će se ovo desiti!

Mladi i talentovani reditelj Uroš Stojanović preminuo je, najverovatnije, od posledice infarkta, a njegovom ocu, proslavljenom glumcu, Feđi strašne vesti saopštio je prijatelj njegovog sina.

Potresno: Feđa Stojanović o smrti sina Uroša: Ni u najgorim snovima nisam verovao da će se ovo desiti! Foto: Screenshot YouTubeGlumac Feđa Stojanović prolazi kroz najteži životni trenutak. U nedelju ujutru iz Amerike su mu javili da je njegov najstariji sin Uroš Stojanović zauvek zatvorio oči. U ispovesti za „Blic” popularni glumac drhtavim glasom poručuje da nije mogao ni da predoseti da će umesto srećnih vesti o novom projektu njegovog mezimca iz Los Anđelesa dočekati poziv Uroševog prijatelja sa strašnom vešću. - Nije mu bilo dobro, nedelju dana nije se uopšte oseća zdravstveno kako treba. Poslednja dva dana se nije javljao, onda je njegov prijatelj otišao do njega u stan i pronašao ga kako leži bez svesti i disanja. Očigledno da je bio infarkt u pitanju, jer je do pre nekoliko meseci išao na preglede i bilo je sve u najboljem redu. Nisu našli nikakve tegobe ili bilo šta tome slično. Jako me je pogodila smrt, sve se desilo veoma brzo i iznenada - sa teškoćom u glasu govori Feđa. Poručuje da niko nije mogao da predoseti da će doći do ovakve situacije, jer je Uroš uvek bio veseo i srećan, a obožavao je da radi na filmskim projektima. - Stalno smo se čuli, sve je bilo u najboljem redu. Bio je u pripremi za film koji je konačno trebalo da snima, nekoliko dana pre nego što će se sve ovo desiti dobio je potvrdu da počne da radi na filmu. Eto to mu se desilo i nije dočekao da ga snimi - priča glumac.

On ističe da njegov sin nije imao problema sa zdravljem, zbog čega ih je ova užasna vest presekla. - Niko ni u najgorim snovima nije mogao da veruje da će se ovo desiti. Apsolutno, baš iznenada. Potpuno nas je preseklo i to nismo očekivali. Nikakve probleme sa zdravljem nije imao, prosto smo iznenađeni - priča Feđa Stojanović za „Blic“.

Glumac još ne zna da li će njegov sin biti sahranjen u Srbiji ili Americi. - Videćemo gde će biti sahrana, o tome treba da se dogovorim sa suprugom. Imamo rođake u Americi, pa ćemo sa njima da organizujemo sve što bude trebalo - kaže Feđa.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>