Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Smilja Janković diskvalifikovana! Evo i zašto! VIDEO

U rijalitiju Zadruga jutros je desila još jedna diskvalifikacija, a luksuznu kuću morala je da napusti Smilja Janković.

ZADRUGA: Smilja Janković diskvalifikovana! Evo i zašto! VIDEO Foto: Screenshot Pink tv



Uroš Ćertić je prvi primetio da Smilje nema. - Samo da znate da onog govn*ta nema tamo, što znači da je sigurno ili izbačena ili je sama izašla u toku noći! I to u zadnjih šest sati! Tako da je popušila, a mi smo pobedili! Do Laze su je odveli. Čim su joj zabranili kletve i pominjanje ljudi koji nisu ovde, tu je kraj njene igre - srećan je bio kaskader, koji se sa profesorkom konstantno svađao poslednjih dana. 

Ubrzo je stiglo i pismo Velikog šefa. - Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Smilja diskvalifikovana i da više nije učesnik Zadruge! Veliki šef.

Na ovaj potez, Veliki šef se odlučio posle raznih prekršaja, koje je Smilja pravila protekih dana, a kako za Pink.rs otkriva izvor blizak produkciji, ona je danima odbijala razgovor sa psihijatrom, postala je suicidna i opasna po druge učesnike, što je samo deo njenih prekršaja u rijaliti programu: - Produkcija je postala veoma zabrinuta za bezbednost učesnika rijalitija zbog Smiljinog ponašanja. Ono što se nije videlo u programu je da je ona odbijala razgovor s psihijatrom, što je obaveza svakog učesnika, a posebno onih za koje lekar proceni da moraju da budu podvgnuti lekarskim kontrolama. Dakle, učesnici moraju svake nedelje na kontrolu kod lekara i psihijatra, Smilja to nije želela - otkriva izvor koji dodaje šta je još zabrinulo produkciju "Zadruge" kada je reč o Smilji: - Smilja je u jednom trenutku, dok je bila sama, postala suicidna, te je pokušala da preseče vene. A nekoliko dana je nosila nož, zbog čega je produkcija odlučila da je diskvalifikuje. Pri tom, sinoć je bila veoma agresivna, došla je u sukob sa nekoliko učesnika, i govorila u programu uživo da će sve polomiti kao i da će "skidati glave". Tada je donešena odluka da bude izbačena iz "Zadruge". Sa Smiljom je produkcija nekoliko puta obavljala razgovore i zamoljena je da se smiri i poseti psihijatra, ali nisu mogli da je ubede. Ovo je bilo neminovno s obzirom na to da produkcija veoma vodi računa o bezbednosti svakog učesnika u ovom rijalitiju - završava za Pink.rs izvor. 


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>