Lepota

Ljubav & Sex

Evo kako da se rešite podočnjaka

Ako imate problema sa podočnjacima, sigurno ste do sada probali bezbroj načina da ih se rešite ali niste uspevali, ali postoji način i za taj problem.

Evo kako da se rešite podočnjakaU borbi protiv podočnjaka ili kesica ispod očiju efikasno pomažu različiti osvežavajući gelovi na bazi biljaka (aloe vera, kamilica, arnika), ali i hijaluronska kiselina, mezoterapija i klasični korektori.

- Ako se odlučite za korektor, najbolje je da ga nanosite na prirodnom svetlu i ravnomerno razmažete. Prilikom kupovine pazite da ne bude previše gust kako tekstura ne bi ušla u bore oko očiju i još više ih istakla. Poželjno je da nijansa bude malo svetlija od vašeg tena, što će vam dati efekat "hajlajtera".

- Kesice ispod očiju možete delimično da "ispeglate" tako što ćete ujutro na podočnjake blago pritisnuti dve ohlađene kašike koje ste preko noći držali u frižideru. Isto možete da uradite i sa prethodno ohlađenim kesicama čaja.

- Kada uveče skinete šminku, na deo oko očiju kružnim pokretima, od unutrašnjeg ka spoljašnjem delu oka, nežno umasirajte hidratantnu kremu.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Novosti

Povezane vesti:


>