Ispovesti

Ljubav & Sex

Ispovest popularne pevačice nakon bolesti: Plašila sam se da više nikad neću moći da pevam

Šanaja Tvejn, popularna kanadska pevačica, posle dugo godina vratila se na scenu, a u svojoj ispovesti ispričala je sve o bolesti sa kojom se borila, ali i o razvodu.

Ispovest popularne pevačice nakon bolesti: Plašila sam se da više nikad neću moći da pevam Foto: Screenshot YouTubeŠanaja Tvejn nedavno je, posle veoma duge pauze, objavila svoj novi singl pod nazivom “Life’s About To Get Good”, a publika je sa oduševljenjem prihvatila. Šanaja je za People priznala da se, posle punih 15 godina, polako vraća muzici nakon teške bolesti sa kojom se suočavala. Osim bolesti, Šanaja se bila suočena i sa razvodom braka, jer je došao kraj njenoj ljubavi sa producentom Robertom Langeom. - Plašila sam se da više nikad neću moći da pevam. Prolazila sam kroz teške trenutke. Uz moju borbu za zdravlje, morala sam da prođem i kroz razvod braka. Bilo je strašno traumatično, bila sam slomljena –  ali uspela sam da pronađem način i uspem – iskreno je rekla Šanaja za People.

Podsećamo kanadska pevačica je obolela od lajmske bolesti, a u njenom slučaju bakterija, koja je u telo ušla ujedom krpelja, napala joj je grlo.

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/story.rs

Povezane vesti:


>