Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Oni su nominovani za izbacivanje! VIDEO

U rijalitiju Zadruga sinoć su održane nominacije, koje ni ovoga puta nisu mogle da prođu bez svađe i rasprave, a na kraju su dva momka i jedna devojka, koja je kažnjena od strane produkcije, poslati u izolaciju i bore se za ostanak u luksuznoj kući.

ZADRUGA: Oni su nominovani za izbacivanje! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Ukućani su morali svoje glasove da daju nekom od dva potrčka. Ove nedelje su to bili Uroš Ćertić i Bane Čolak. Prva je svoj stav iznela Smilja Janković, ona je odmah glas za izlazak dala Urošu Ćertiću. Njih dvoje su već neko vreme u sukobu, a svoj "rat" vode tako što se polivaju brašnom, vodom, jajima i đubretom. Ovim je ona pokrenula žustru raspravu za stolom i stalno se tokom nominacija svađala sa Urošem, Lepim Mićom i Saškom Karan. - Mangulice! Vaškice! Uzmi lekić - bile su samo neke od uvreda koje je Saška izgovorila Smilji, dok je iznosila svoje stavove.

Uroš je većinom glasova ukućana nominovan za izbacivanje, dok se publika odlučila za Vojketa. Nakon nominacija Anđela Veštica je udarila Smilju pa je odlukom produkukcije i ona nominovana za izbacivanje.





Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>