Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 24. septembar 2017. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 24. septembar 2017. godine na portalu Svet Plus.

Dnevni horoskop za 24. septembar 2017. godine!



Ovan 21.3.- 20.4.

Ukoliko ste stalno u pokretu, moraćete posebo da vodite računa u saobraćaju. Obaveza će biti mnogo i koncentracija vam neće biti na nivou. Očekujte poziv osobe koju već dugo niste videli. Neko misli intenzivno na vas pa očekujte da će vam to otvoreno reći. Osećate se dobro.

Bik 21.4.-21.5.

Pripremaćte se za velike promene i vreme ćete provesti u planovima o budućnosti. Iznenadni dobitak moći će da vam olakša planove. Vratićete se na emotivnu situaciju u kojoj ste bili pre nekoliko meseci. Ne možete još uvek da se otrgnete od prošlosti. Bolovi u leđima.

Blizanci 22.5.- 21.6.

Veoma je važno kako ćete se snaći u određenoj situaciji na poslu. Od vas se očekuje maksimalna predanost i koncentracija. Više pažnje bi trebalo da posvetite voljenoj osobi. Možda ne primećujete, ali oseća se usamljeno pored vas. Loša cirkulacija.

Rak 22.6. - 22.7.

Trudićete se da saradnike ubedite u ono što vama odgovara. Ne zaboravite da radite sa ljudima koji imaju mnogo više iskustva. Želite da se posvetite jednoj osobi, ali dosta vremena gubite razmišljajući da li bi to bio pravi potez. Osećate se umorno.

Lav 23.7.- 22.8.

Naći ćete se u situaciji da ne možete da rešite problem, ali oslonite se na osobu koja vam je bliski saradnik i ishod će biti pozitivan. Bilo bi dobro da nađete način i ubedite voljenu osobu da je vreme da nešto menjate u vašoj vezi. Osećate se dobro.

Devica 23.8. - 22.9.

Zadovoljni ste kako se situacija odvija na poslu i jasno vam je da ste zaslužili posebno priznanje. Moguć je kraći poslovni put. Pozitivna dešavanja pratiće vas i na ljubavnom planu, a posebno ako ste slobodni. Moguće je poznanstvo sa osobom u znaku Bika. Promenite način ishrane.

Vaga 23.9. - 22.10.

Ne prihvatajte nikakve poslovne ponude kako god da vam se čine povoljnim. Nije pravi trenutak za preduzimanje krupnih koraka. Ostavite važne razgovore za neki drugi dan. Sada se potrudite da vreme sa voljenom osobom provedete opušteno i bez tenzije. Problemi sa grlom.

Škorpija 23.10.- 22.11.

Neće biti većih promena i značajnijih dešavanja na poslovnom planu. Sve se odvija kako ste i navikli. Sada je pravi trenutak da pokušate da ostvarite kontakt sa osobom koja vam se već duže vreme dopada. Ako sada zakasnite – zakasnili ste za sva vremena. Nema promena.
 
Najvažnije je da se vaše ideje dopadnu onima koji odlučuju o vašem napredovanju. Potrudite se da ispunite njihove zahteve. Nećete biti posebno raspoloženi za razgovor, a partner po ko zna koji put će imati iste pritužbe na vaše ponašanje. Više odmarajte.

Jarac 22.12.- 19.1.

Konsultujte se sa starijim kolegama o svemu što vam nije jasno. Nemojte se ustručavati jer inače možete da zakomplikujete situaciju. Voljena osoba je raspoložena za izlazak i druženje i ne bi bilo loše da prihvatite njenu ponudu. Osećate se dobro.

Vodolija 20.1.- 19.2.

Ovo je povoljan trenutak za zaključivanje nekih ugovora, a možete očekivati i neki priliv novca na koji već dugo čekate. Svesni ste toga koliko pažnje skrećete na sebe, međutim, niste spremni na neke promene i zadovoljavate se flertom. Moguća glavobolja.

Ribe 20.2.- 20.3.

Ovo je veoma povoljan trenutak za završavanje nekog obimnog posla. Osetićete veliko olakšanje na kraju radnog dana. Ustručavate se da pokažete svoja osećanja i trudite se da kod partnera izazovete ljubomoru. Razmislite da li je to pametno. Problemi sa sinusima.

Nedeljni, mesečni i godišnji Horoskop takođe možete pročitati na našem sajtu OVDE

Viber

Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com

Povezane vesti:


>