Region

Svet

Veče za pamćenje: Rada Manojlović podigla publiku na noge!

Rada Manojlović napravila je potpuni haos na otvaranju nove sezone popularne beogradske kafane. Brojne zanimljive face okupile su u četvrtak uveče kafanom nadomak Sajma, a sve povodom početka šeste radne sezone poznatog ugostiteljskog objekta.

Veče za pamćenje: Rada Manojlović podigla publiku na noge! Foto: Promo



Staru pesmu zapevala je popularna Rada Manojlović dok je njen dečko Haris neumorno pozirao sa njihovim brojnim fanovima, i to na prozorima kafane. Ipak i Harisovo strpljenje ima granice, pa je nakon pola sata fotografisanja poveo žučnu raspravu sa Radom, koju su vrlo brzo okončali poljupcima, pa su zajedno nastavili druženje u kafani. Veliku pažnju izazvala je i Anabela koja je u društvu supruga u Staru Pesmu stigla oko ponoći. Prelepa pevačica bodrila je ćerku Lunu čak i iz kafane, pa je nekoliko puta tokom večeri bacila pogleda na telefon kako bi proverila aktuelnosti iz Zarduge. Ipak, atmosfera u kafani bila je dobra do te mere da su svi zaboravili na telefone i prepustili se zabavi.

Među gostima kafane viđeni su i pevač Aca Živanović, Aspirinci, trofejna sportistkinja Slađana Erić, zatim Leon koji je snimio duet sa Severinom, i koji se provodio za stolom koji je bio rezervisan upravo za Severinu. Veseli su bili i Zvezda Granda Miloš Brkić, ali i njegove kolege Milan Ankić i Snežana Nešić koji su pevali na otvaranju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>