Parovi

Farma

Parovi: Učesnica šokirala - Dečko me je tukao metalnom šipkom! Slomio mi je sve kosti i držao zaključanu!

Učesnica rijalitija Parovi, Mea Bond, sinoć je pred svima ispričala tužne detalje iz svog života i otkrila da je bivši dečko umalo nije ubio.

Parovi: Učesnica šokirala -  Dečko me je tukao metalnom šipkom! Slomio mi je sve kosti i držao zaključanu! Foto: Screenshot YouTube



Ona je u Parovima otkrila, da je umalo bila silovana, a onda ispričala šokantne detalje iz svog života:  "Sa 17 godina sam se odala alkoholu. Tada je moj život postajao sve gori i gori. Jurila sam loše momke. Želela sam da budem samo sa onima koji imaju pištolje, koji su opasni i idu po zabranjenim mestima. Moj tadašnji momak mi je zabranjivao da se družim. Razbio mi je telefon, špijunirao me je. Živela sam u strahu da se družim sa jednim dobrim dečkom koji mi je bio jedini prijatelj u životu. Na silu sam išla sa svojim dečkom kod njega u stan. Mislila sam da mi je to zadnji dan u životu. U stanu je pripremio sve kako bi me maltretirao. Pripremio je metalnu šipku, crne rukavice, počeo je da me čupa i udara. Sve zbog tog mog prijatelja jer je bio ljubomoran. Pojačao je muziku kako niko ne bi čuo moj vrisak. Vezao me je i počeo metalnom šipkom da me bije po kolenima. Pomerio mi je kosti na leđima. Stopalo mi je slomio, udarao me je po grudima. Tako me je udarao dva sata. Nekoliko meseci sam bila zatvorena u toj sobi, rekao mi je "Nećeš izaći iz ove sobe, jer ako izađeš neće te biti"! To su bili oni trenuci kad sam mogla samo da preživljavam, da jedem, da idem do wc-a i da spavam. Bilo je trenutaka kada sam želela da skočim sa balkona. Bila sam mesec ipo dana zaključana u toj prostoriji. Pustio me je iz kuće kad su mi rane zacelile. Policija me je našla, ispitivala me je, nisam htela ništa da kažem, lagala sam i nisam htela da ga odam iz straha. Kada sam izašla napolje prvi put nakon tog kućnog zatvora, bila sam srećna što vidim sunce", rekla je Mea.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>