Region

Svet

Slede nova hapšenja? Otac Zorana Marjanovića umešan u ubistvo Jelene Krsmanović?

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, mogao bi da bude sledeći koga će policija privesti na informativni razgovor o ubistvu njegove snaje.

Slede nova hapšenja? Otac Zorana Marjanovića umešan u ubistvo Jelene Krsmanović?



Kako se sumnja, njegov zadatak je bio da se „otarasi” tela, a to svakako nije mogao da učini jedan čovek. "On je verovatno imao ulogu „čistača” u slučaju  „Marjanović“. Postoji mogućnost da Vladimir nije ni video ko je ubio Jelenu, ali da je učestvovao u skidanju tragova i bacanju tela. Ako se podsetimo da je Jeleni skinut lak sa noktiju, da su joj ruke potapane u varikinu, da je sve očišćeno tim abrazivnim sredstvom, jasno je da to nije mogla jedna osoba" objašnjava izvor za Alo.

Ono što svakako baca sumnju na Vladimira jeste i njegova konstantnost u javnosti od prvog dana do hapšenja njegovog sina. On je bio taj koji je komunicirao sa medijima, ali se sumnja i da je sina drogirao „bensedinom” svaki put kada bi kretao u policiju.

"Sumnja se da je Vladimir kada je Zoran pre 17 meseci uhapšen kontrolisao sina i istragu. Postoje indicije da je pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao. Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to činio i uoči prethodnih testiranjima. Bio mu je plan da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Međutim, Zoran je odveden u tužilaštvo i zadržan u pritvoru", dodaje sagovornik lista Alo.

Kako „Alo!” saznaje, policija u ovom trenutku proverava i ko je bila žena koja je umesto Jelene pozvala njenu majku. Sumnja je pala na dve poznate pevačice.

"Sumnja se i da je Jelena ubijena upravo u kući te pevačice koja im je bila kućni prijatelj. Odatle je njeno telo dovezeno i bačeno na nasip" dodaje izvor.

Viber

Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>