Region

Svet

Nova teorija o ubistvu: Jelena Krsmanović ubijena u kući poznate pevačice?

Jelena Krsmanović ubijena je najverovatnije dan pre prijavljivanja nestanka, i to u kući porodične prijateljice, inače poznate pevačice, koja se nalazi u Zemunu.

Nova teorija o ubistvu: Jelena Krsmanović ubijena u kući poznate pevačice? Foto: Facebook/Jelena Jeca KrsmanovicJelena je bila u ležećem položaju i udarana je šrafcigerom u glavu. Ukupno je izbrojano devet uboda na njenoj glavi i jedan na laktu. Ona je, naverovatnije, ležala na ćebetu ili tepihu, jer se krv nije slivala na njena leđa, već na tkaninu, koja je sve upijala.

"Kuća u kojoj je, prema nekim indicijama, ubijena nesrećna žena ne vodi se na pevačicu, već na njenu majku. Međutim, estradna zvezda tamo često boravi kada želi da se odmori od nastupa. Pevačica je postala sumnjiva inspektorima jer je viđena kako u subotu uveče, 2. aprila 2016, traži Jelenu po nasipu i kuka „da je ubijena”. Tada niko nije znao da li je oteta ili je negde nestala. Pevačica je čak odložila nastup za sledeći dan, a prijateljima i policiji je rekla da je to uradila zbog tuge za Jelenom. Inspektorima to nije promaklo, a sumnja se da je bila patološki zaljubljena u Zorana", objašnjava izvor Kurira.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Kurir.rs

Povezane vesti:


>