Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Žestoka svađa! Luna napala Macu zbog Slobe! VIDEO

U rijalitiju Zadruga noćas su se posvađali Luna Đogani i Sloba Radanović, koji su bili jako bliski i sve to zbog Mace Diskrecije.

ZADRUGA: Žestoka svađa! Luna napala Macu zbog Slobe! VIDEO Foto: Screenshot YouTubeKada su svi legli u svoje krevete, treće veče za redom, krenula je masna igra istine. Lepi Mića postavio je pitanje Maci koji bi seks najviše volela da vidi u "Zadruzi", na šta je Diskrecija odgovorila: - Volela bih da gledam seks Lune i Slobe, iskreno! Mislim da bih se tu najviše naložila. - iskrena je bila Maca.

Ona je dodala da voli amaterske erotske filmove i da uživo obožava da gleda takve scene. Maca je u jednom trenutku rekla kako bi volela da ima seks i sa Slobom, a raspoložena je i za akciju u troje, sa Lunom. Ovo je Đoganijevu, potpuno izbacilo iz takta: - Možete ti i Sloba, bez Lune! Šta misliš o tome? A? Ne bih pipnula ni tebe, ni Slobu! Ne bih! Fuuuj! Jel ti jasno? Možete vas dvoje slobodno, jeste da je on oženjen, ali nema veze! Sloba je zainteresovan za tvoje grudi! Samo se vi zajašite! - besna je bila Luna.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>