Style

Ljubav

Modna greška uvek savršene Bijonse! FOTO

Pop diva Bijonse važi za jednu od modnih ikona i osoba sa javne scene koje nikada ne prave greške kada je odevanje u pitanju, ali i savršenoj pevačici desio se jedan kiks.

Modna greška uvek savršene Bijonse! FOTO Foto: Screenshot YouTube



Od kada je rodila blizance Bijonse se ne pojavljuje često u javnosti. Zato je pojavljivanje muzičke zvezde i njenog supruga Džej Zija na prošlonedeljnom Diamond Ballu izazvalo pravo oduševljenje. Samo 13 nedelja posle porođaja, Bijonse je osvanula u javnosti u punom sjaju i pokazala zavidnu figuru i bujni dekolte u izazovnoj zelenoj haljini “House of CB”.

Svet su obišle fotografije zanosne mame koja, kako su primetili obožavaoci na društvenim mrežama, izgleda srećnije i zadovoljnije nego ikad do sada, ali jednu, zanimljivu stvar oni nisu primetili, a što je zabeležilo nepogrešivo oko paparaca. Naime, nakon “savršenih” fotografija osvanule su i one na kojima je pevačica snimljena dok hoda i izlazi iz automobila, a koje otkrivaju da je nosila steznik s čipkom, kome je odsekla jednu nogavicu – na onoj strani gde se nalazio prorez! Muzička diva tako je uspela da malo “sredi” problematične delove tela, a usput je pokazala i lepu nogu.
 
 

#Beyonce spotted showing some leg as she was joined by her husband #JayZ.

Објава коју дели 🚨City Alert🚨 (@cityalert) дана



 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus/Gloria

Povezane vesti:


>