Ostalo

Sme�no

Novi izum: Ovaj pas-robot pada u nesvest kada nanjuši smrdljive noge! VIDEO

U svetu punom robota koji izvršavaju raznovrsne zadatke, ovog mališana je zadesio verovatno jedan od najnepoželjnijih poslova, a to je da otkrije smrdljive noge.

Novi izum: Ovaj pas-robot pada u nesvest kada nanjuši smrdljive noge! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Japanci telesne mirise smatraju toliko velikom pretnjom svakodnevnom životu da u zemlji postoje seminari koji se bave "zlostavljanjem mirisima". Nenadmašivo visoki standardi higijene protežu se sve do domaćinstava gde se od ukućana i gostiju očekuje da skinu cipele pre ulaska.

Tehnološki osveštena nacija pronašla je velik broj zanimljivih rešenja za one koji nisu svesni svog mirisa. Tako recimo postoji aplikacija koja vam šalje podsetnik svaki put kada vam smrdi ispod pazuha, ženski robot koji proverava neprijatni zadah iz usta, a uskoro dolazi i mehanički psić koji miriše vaša stopala. Pas koji prepoznaje smrdljive noge je sve nego suptilan. Ne samo da laje svaki put kada oseti miris nogu, već se u jednom trenu čak na kratko prevrne na leđa i glumi da je mrtav. Kako bi suzbio neugodne mirise, robot koristi sprej sa osveživačem vazduha. Ostatak vremena mala kuca maše repom i provodi vreme izgledajući prilično slatko.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>