Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Pukla ljubav! Luna napravila ljubomornu scenu Slobi: Ne moramo više ništa da imamo! VIDEO

Da je u rijalitiju Zadruga planula ljubav između Lune Đogani i Slobe Radanovića, više je nego jasno posle sinoćne ljubomorne scene koju je priredila modna blogerka.

ZADRUGA: Pukla ljubav! Luna napravila ljubomornu scenu Slobi: Ne moramo više ništa da imamo! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Sloba i Luna su čitave večeri izbegavali jedno drugo, a pravi problem nastao je oko Mace Diskrecije. Par je rešio da se osami u wc-u i reši problem, ali zahvaljujući bubicama sve se čulo. - Ti samnom nisi pričala, ne ja sa tobom! - rekao je Sloba. - Ja? Mogla sam da uzmem da je počupam za kosu i da je polomim tamo! - odgovorila mu je Luna.

- Onda bi ispala glupa! Mene si napala u pabu! Ako je nekome ovde stalo do tebe, onda sam to ja! - izjavio je Radanović. U jednom trenutku, pevač je pitao blogerku, koliko je pametna, jer nije mogao da veruje šta čuje iz njenih usta. A nakon toga se čuo i udarac, u zid. Lunu je još više razbesnelo što je Sloba ogovarao Macu sa jednim ukućaninom. - Čestitam ti! Ajde! Nemoj više u životu da si mi se obratio! Mrtva sam ozbiljna - rekla je Luna.

Sloba je posle ovoga izašao iz wc-a, i otišao u spavaću sobu da se obuče, a nakon toga se vratio kod Lune. - Mene neće niko da ponižava! Ne možeš ti da odgovaraš jednoj raspaloj prostitutki, koja se trlja o p*čku svoju, koja tebe celo veče gleda. Ja to kuliram. Ti to uradiš, da mene poniziš! Ne moramo više nikada u životu ništa da imamo! Mene da poniziš tako! K*rva jedna raspala! - pričala je Luna.

Pevač je pokušavao da smiri situaciju, ali je Luna Đogani, bila uporna i nastavila sa ljubomornim rečenicama: - Ti si dao na važnosti jednoj dr*lji, koja ti se trljala p*čkom! Ti si njoj odgovorio na njeno to trljanje! Da si neki gospodin, ti bi to iskulirao! Ja tebi nisam krpa, koju ćeš ti da gaziš! Ne možeš da daješ na značaju jednoj prostitutki, možeš, ali smo onda na "ćao, ćao!" - nastavila je Luna. - Jesi ti normlana? Da li znaš šta pričaš? - bio je šokiran Sloba.




Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>