Region

Svet

Dve pevačice umešane u ubistvo Jelene Krsmanović?

Svedok koji je Zorana Marjanovića video na potpuno suprotnom mestu, od onog koga je on naveo na saslušanju u policiji, je dobar prijatelj porodice Marjanović!

Dve pevačice umešane u ubistvo Jelene Krsmanović? Foto: FacebookOn tvrdi da je Zorana i njegovu ćerku video kod smetlišta između 14:30 i 15:15 časova, a to znači da je osumnjičeni bio na potpuno suprotnoj strani od one koju je u svojim iskazima navodio. Telo Jelene Marjanović je pronađeno na nasipu u Borči tačno između smetlišta i rampe, a Zoran je dao izjavu da je sa čerkom došao iz pravca rampe, kao bi tražio suprugu koja je nestala za vreme trčanja. To se ne poklapa sa izjavom svedoka...
 
Takođe, nezvanično se saznaje da su istragom obuhvaćene i dve pevačice, koje se dovode uvezu sa Jeleninim ubistvom, i sa njima je obavljen infomrativni razgovor. Obe su poznate i nastupaju u inostranstvu, a u vreme zločina su bile u Srbiji. Jedna od njih dve se čudno ponašala, što je bacilo sumnju na njih. 
 
Podsetimo,  Zoran Marjanović uhapšen je, između ostalog, i zbog toga što se blato sa njegovih farmerki poklopilo s onim koje je pronađeno na telu njegove zverski ubijene supruge Jelene. Iako je prvobitno tužilaštvo smatralo da to pronalazak DNK nije dovoljan dokaz za određivanje pritvora, daljom istragom i veštačenjem pikupljeno je više materijalnih dokaza koji su bacila sumnju na Zorana, te mu je određen pritvor do 30 dana.
 

Viber

Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>