Svet

Region

Glamurozna svetska premijera filma Kingsman: Zlatni krug!

Sinoć je London bio prestonica glamura i filmske industrije, jer je crvenim tepihom ispred bioskopa Odeon na Lester skveru.

Glamurozna svetska premijera filma Kingsman: Zlatni krug! Foto: PromoSjajna ekipa glumaca prošetala je crvenim tepihom. Od muzičara i modela, među kojima su bili Kolin Firt, Teron Edžerton, Mark Strong, Čening Tejtum u pratnji supruge Džene Djuan Tejtum, Hali Beri, Džulijen Mur, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Elton Džon, Popi Delavinj, Klaudija Šifer i Kajli Minog, i to povodom premijere filma Kingsman: Zlatni krug.

U drugom nastavku filma Kingsman junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima “Kingsman: Zlatni krug“ stiže u domaće bioskope 21. septembra, a do tada pogledajte fotografije sa svetske premijere u Londonu, na kojoj su zvezde filma blistale!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>