Region

Svet

Šokantno saznanje: Misteriozna crnka trčala umesto Jelene Krsmanović?!

Hapšenje Zorana Marjanovića uzdrmalo je javnost, a policija istražuje da li je na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umesto Jelene Krsmanović.

Šokantno saznanje: Misteriozna crnka trčala umesto Jelene Krsmanović?! Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic



Naime, na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera sa prodavnice ne vidi njeno lice, dok svedoci tvrde da tog dana nije bila na džogingu: "Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu u Borči od 2. aprila 2016, posle kojeg se pevačici, prema rečima njenog muža Zorana, izgubio svaki trag. Prvi je zabeležila kamera prodavnice i na njemu se, navodno, vidi Jelena. Drugi je zabeležila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu", kaže izvor za Alo iz istrage i ističe da ima indicija da je na snimku Jelenina dvojnica.

"Sumnja se da je na snimku mlađa crnka, obučena u plavu trenerku! Njeno lice se ne vidi jasno i zasad nema potvrde da je to Jelena. Na istom snimku se ne vidi ni mala Jana u kolima, što dovodi u pitanje Zoranovu izjavu da su on i Jana bili na nasipu dok je Jelena trčala", kaže izvor. Zorica Zoka Mitrović, organizatora programa na TV “Hepi”, tvrdi da je Zoran nevin:

"Zoran je završio iza rešetka na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten! U zatvoru je čovek koji je svoju ženu držao kao malo vode na dlanu. Obećavamo vam da će vrlo brzo izaći na videlo ko je ubica i da ce Zoran biti u svojoj kući, gde mu je i mesto" rekla je Zorica.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>