Region

Svet

Premijera: Severina - Hazarder! Pogledajte spot za novi singl! VIDEO

Danas u podne na Severininoj Facebook stranici premijerno je objavljen videospot za novi singl 'Hazarder, koji prikazuje pevačicu u njenom najboljem izdanju do sada.

Premijera: Severina - Hazarder! Pogledajte spot za novi singl! VIDEO Foto: Jelena Balić



Severina je danas tačno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila novi singl – 'Hazarder'. Reč je o videospotu koji prikazuje Severinu u njenom najboljem izdanju do sada, a kojeg prati vrhunska produkcija. U pesmi i videospotu pojavljuje se i Leon, talentovani mladi muzičar, za kojeg Severina nije štedela reči hvale: - ''Pesma je nastala pre dve godine i bila mi je slatka, ali tek kad je Leon otpevao svoje delove i kad smo snimili spot, kojeg je maestralno režirao Lazar Bogdanović, ona je dobila pravi smisao. Zahvaljujem svima koji su sudelovali u spotu i obećajem da sa sledećim spotom ide i album, koji je odličan i pravi naslednik albuma 'Dobrodošao u klub''', izjavila je Severina. 

Zadovoljstvo zbog saradnje nije krio ni Leon: - ''Velika mi je čast biti dio 'Hazardera' i sarađivati sa Severinom. Ovim duetom, moj san se počeo ostvarivati i nadam se da sam svojim sudelovanjem doprineo ovom velikom muzičkom projektu.''

Pesma 'Hazarder', peti singl s nadolazećeg albuma, koju potpisuju Filip Miletić i Miloš Roganović.


Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>