Zadruga

Parovi

ZADRUGA: Umalo tuča! Mića nasrnuo na Žarka! Reagovalo obezbezđenje! VIDEO

Svađa u Zadruzi između Lepog Miće i Žarka Stojanovića jutros je eskalirala kada je pevač nasrnuo na učesnika Velikog brata, pa je moralo da reaguje obezbeđenje.

ZADRUGA: Umalo tuča! Mića nasrnuo na Žarka! Reagovalo obezbezđenje! VIDEO Foto: Screenshot YouTube



Poznato je da Žarko Stojanović i Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, nikako ne uspevaju da uspostave normalnu komunikaciju, a, po svemu sudeći, pomirenje nije ni na vidiku. Žarko je jutros prepričavao zadrugarima na koji način je u gluvo doba noći napakostio Mići, a onda je usledio novi obračun. -  Kad ste svi zaspali, napunio sam punu kofu vode i farbe i pravo po faci. Pošizeo je, sad stvarno ima razlog da me mrzi. Jurio me po kući, razvalio vrata - ispričao je Žarko, a onda je zvono oglasilo prvo današnje pismo Velikog šefa i novi povod da se svi okupe u Beloj kući, gde je došlo do novog sukoba.



Čim su se sreli, Žarko i Lepi Mića krenuli su sa međusobnim provokacijama koje folker, po svemu sudeći, nije mogao da izdrži, pa je pokušao da se fizički obračuna sa mlađim zadrugarom. Pripadnici obezbeđenja odmah su uleteli kako bi sprečili incident i Miću udaljili od Stojanovića, koji je sve vreme likovao zbog toga što je Pržulja uspeo da izbaci iz takta, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku:




 

Viber

Autor: S.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>